Bethesda ønsker å slippe fire store spill hvert år

Tror investeringen i flere utviklerstudio gir resultater.

Skjermbilde av stream.

For bare ti år siden var Betehsda Softworks et utgiverhus som egentlig ikke hadde mye å by på. Bortsett fra The Elder Scrolls-serien prøvde de seg på flere mindre spill, men få av de har satt spor i spillmiljøet.

Dette har endret seg de siste årene. Under årets E3-messe hadde de det som antageligvis er deres mest imponerende fremtidskatalog til nå, med titler som Dishonored II, Doom, og Fallout 4. Og i kulissene hviler store merkevarenavn som Wolfenstein, Quake, The Evil Within og The Elder Scrolls, som alle sikkert vil se nye innslag en gang.

Håper å slippe flere storspill

Til MCVUK.com har Bethesdas PR-sjef, Pete Hines, uttalt seg om hvordan studioet har greid å sikre seg et solid bibliotek av merkevarer, og hva det betyr i tiden som kommer

Fallout 4.
Bethesda

– Vi kommer snart til det punktet med de studioene der de har greid å lage noe, funnet ut hvordan de jobber sammen, og begynner å levere med forutsigbar jevnlighet. Jeg tror ikke det nødvendigvis er slik at vi klarer oss med syv studio, men om vi hadde 14 kunne vi gjøre dobbelt så mye. Vi er rimelig sikre på hvem vi er, og vi vil til syvende og sist bygge oss opp til et punkt der vi kan slippe tre eller fire store titler per år, sier Hines.

Han husker da studioet slapp fire titler i 2011, får det plutselig ble helt stille fra selskapet. Det er noe han håper og tror at de kan slippe i tiden som kommer.

Høstens storlansering

Bethesda skal slippe etterlengtede Fallout 4 10. november i år – noe som utvilsomt blir deres største spill på lenge. Som forgjengeren blir det et sandkassespill, men denne gangen går turen til Boston.

Før det får fansen samlet alle spillene i én pakke. 2. oktober dukker nemlig Fallout Anthology opp til Windows, en bombeformet samleboks som inneholder Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition og Fallout New Vegas: Ultimate Edition.

Fikk du med deg han som forhåndsbestilte Fallout 4?
Bethesda godtok flaskekorker som betaling for Fallout 4 »

Siste fra forsiden