Bethesdas nye spill blir studioets største noensinne

Hva er det The Elder Scrolls-utvikleren har på gang?

The Elder Scrolls V: Skyrim er stort, men Bethesda har noe enda større på gang.
Bethesda

Bethesda er som regel synonymt med Elder Scrolls eller Fallout, men for nøyaktig ett år siden kunne vi melde at studioet jobber med tre helt nye, unike spillprosjekter. Nå har Bethesda på nytt bekreftet disse prosjektene, og kommet med en aldri så liten tilleggsopplysning.

I et intervju med nettstedet Glixel nylig kunne nemlig sjefsprodusent hos Bethesda, Todd Howard, røpte at to av de nye prosjektene blir gigantiske saker.

– Jeg kan ikke snakke så mye om dem, men det jeg kan si er at de større enn alt vi noensinne har gjort, sa Howard i intervjuet. I tillegg til de to store spillene som er under utvikling, jobber studioet også med et mobilspill.

The Elder Scrolls V: Skyrim.
Bethesda

Vil bli gjenkjennelige

Howard kunne ellers gjenta opplysningene fra i fjor om at de nye spillene vil være innenfor det folk er «vant med» fra Bethesda, men at de samtidig blir litt annerledes. Hvordan dette skal tolkes er uvisst, men det kan altså se ut til at titlene dermed befinner seg i rollespillterrenget.

Sjefsprodusenten fortalte at studioet jobber med begge de to store titlene samtidig, og at det er en del overlapping mellom prosjektene, som kan indikere at spillene ikke blir helt ulike hverandre. Howard antydet at studioet generelt sett ønsker å gi ut flere titler enn tidligere, med bakgrunn i at studioet har vokst kraftig.

Det er fristende å håpe at ett av de nye spillene blir en ny Elder Scrolls-tittel, men med tanke på at det dreier seg om spill som er «annerledes» enn det de har gjort tidligere, er nok dette usannsynlig. Todd Howard har dessuten tidligere antydet at teknologien til å realisere Elder Scrolls VI slik de ønsker ennå ikke finnes, og at det derfor trolig er lenge til vi vil høre om spillet.

I mellomtiden har vi alltids Skyrim: Nå er det bekreftet at spillet kommer til Nintendo Switch »

Siste fra forsiden