Bilder av ny PlayStation 3-modell lekket

Tar ifølge ryktene betydelig mindre plass under TVen.

Det er snart nøyaktig tre år siden Sony lanserte sin første nye utgave av PlayStation 3-konsollen, kalt PlayStation 3 Slim. Den gang ble den speilblanke, store og svarte boksen krympet inn til en mindre og lettere utgave, noe som resulterte i et salgshopp på nærmere 1000%.

Dette er angivelig PlayStation 3 Super Slim. (Foto: Techblog)

I løpet av helgen kunne nettstedet Technoblog (via Gamespot) presentere skjermbilder, tatt fra nettsidene til det brasilianske teleselskapet Anatel, av det som skal være nok en ny utgave av Sonys konsoll. Denne gangen vil modellen kalles PlayStation 3 Super Slim, og tar etter ryktene betydelig mindre plass enn sin forgjenger.

Det som likevel virker mest spennende er topplokket. Det ser ut som om Sony har kvittet seg med den velkjente diskmateren til fordel for en skyvedør, eller en luke slik vi husker fra nittitallets første PlayStation-konsoll.

Større harddisk og estetiske forandringer

Technoblog har også fått tak i et dokument fra Sony Brazil som bekrefter at det skal komme en ny revisjon med tre ulike harddiskstørrelser: 16 GB, 250 GB og 500 GB.

Den nye konsollen har en lignende form, men er fremdeles veldig anderledes. (Foto: Techblog)

Ellers virker det som om Super Slim vil stå mest for rent estetiske forandringer. Konsollens overflate vil denne gangen være en blanding av både glinsende og matt materiale – selve toppen ser ut til å ha fått en ruglete form, mens sidene skinner i lyset.

Tidligere rykter har hevdet at Sony skal avduke en ny revisjon av konsollen under årets Gamescom-messe, og det er langt fra utenkelig at dette er det de har å vise. Det er en knapp måned til dørene åpnes i Köln, og vi er selvfølgelig til stede for å på verdens største spillmesse, blant annet for å se om ryktene om en ny PlayStation-modell er sanne.

Les også: Sony avslørte slank PS3 Les også: PS3 Slim har ankommet

Siste fra forsiden