Hydro Thunder er tilbake

Biler er bare så 2009

Arkadespillet får en oppfølger på Xbox Live.

I svunnen fortid (også kjent som 90-tallet) slapp Midway arkadespillet Hydro Thunder. Dette var et kjørespill hvor du ble plassert bak rattet på en motorbåt. Spillet hadde ingen pretensjoner om realisme, og inneholdt massevis av ramper, turbobonuser og fargerike omgivelser.

Motorbåter og tordenguder.

Midway er nå en saga blott, men lisensen har dukket opp igjen hos Microsoft Games Studio. Sammen med ukjente Vector Unit jobber de med en oppfølger til Xbox 360. Navnet på spiller er Hydro Thunder Hurricane, og det skal slippes på Xbox Live. Ifølge Joystiq var ikke prosjektet opprinnelig tiltenkt som en oppfølger til Hydro Thunder, men Microsoft skaffet lisensen for å skape blest rundt debutspillet til Vector Unit.

Hydro Thunder Hurricane gir deg åtte baner spredt over hele verden. Du får blant annet kjøre gjennom elvene i et tropisk paradis og en moderne storby. Omgivelsene skal være fulle av effekter som store fjellras og massevis av løsøre du kan pløye gjennom. Det skrytes også av fysikken på vannet. Både båtene og omgivelsene kan lage bølger som påvirker kjøreopplevelsen for farkoster som blir fanget i dem.

Du kan enten spille mot opptil åtte andre over nettet eller utfordre fire kompiser lokalt. Bortsett fra å kjøre om kapp med datamaskinen eller andre spillere kan du også konkurrere i diverse spesialøvelser. I «Ring» skal du for eksempel kjøre slalåm.

Hydro Thunder Hurricane har foreløpig ikke fått noen slippdato.

Siste fra forsiden