Bilkrasj på PS3

Smash 'N' Survive byr på Destruction Derby-aktige krasj.

Smash 'N' Survive er et nytt, nedlastbart racingspill for PlayStation Network. Som navnet hinter om gjelder det å holde seg i live mens du gjør ditt beste for at motstanderne må forlate banen på båre.

Spillet har over 30 forskjellige biler, i flere ulike klasser. Disse inkluderer muskelbiler, monsterbiler og buggy-er, og det skal være mulig å utstyre dem med en rekke forskjellige våpen. Flammekastere, skarpe sverdblader, elektromagneter og sirkelsager er noen av de aktuelle drapsverktøyene.

Handlingen foregår i ti miljøer, og utviklerne skryter av at disse skal være fulle av ting som kan ødelegges. Bilene slippes blant annet løs i en fabrikk og på et stort skip.

Ellers snakkes det om både kampanjemodus samt flerspiller via delt skjerm og nettet, og åtte forskjellige spilltyper. Disse inkluderer alle-mot-alle-kamp, lagkamp, og mer eksotiske saker som «plant the bomb», «protect the convoy».

Smash 'N' Survive skal lanseres 9. februar i USA. Det virker for tiden litt tilfeldig om PSN-spill lanseres samtidig i Europa eller ikke, så vi får bare se hva som skjer.

Siste fra forsiden