Bilspill for Ferrari-frelste

Vi har funnet nye detaljer om Test Drive: Ferrari.

I november fikk vi en svært kortfattet annonsering av det kommende bilspillet Test Drive: Ferrari, og på det tidspunktet var det ikke engang klart hvem som lagde spillet. Nå har vi funnet litt mer informasjon, inkludert en bekreftelse på at det er Shift-utvikler Slightly Mad Studios som er ansvarlige for det kommende spillet.

Foreldet trailer fra spillet.

Det bekreftes blant annet av en trailer som har funnet veien ut på nettet via Forza Central. Denne skal ifølge en kommentar fra Slightly Mad-sjef Ian Bell være basert på en rundt tre år gammel utgave av spillet, og er nok ikke særlig representativ for hvordan spillet ser ut i dag. Etter alt å dømme ble traileren i sin tid laget for å lokke utgivere til prosjektet.

I tillegg har det dukket opp en rekke lekre skjermbilder fra spillet på det polske nettstedet Gry-Online, som også har en kortfattet nyhet med mer informasjon. Galleriet deres ser ut til å ha krympet litt siden i går, men noen av bildene fant veien til Official Xbox Magazine før de forsvant.

Rikt bilutvalg

Nettstedet forteller at spillet vil inkludere hele 52 Ferrari-modeller, fra de aller eldste til de aller nyeste – inkludert rene racerbiler fra GT og Formel 1-klassene. Bilene slippes løs på 36 ekte baner, og også her inkluderes historiske baner i tillegg til moderne baner.

I tillegg snakkes det om en avansert fysikkmodell og flerspiller for opp til åtte spillere samtidig.

Det er altså lite som tyder på at vi får et spill i samme stil med de forrige Test Drive-utgivelsene. Her er fokus på ren baneracing. Verken Atari eller Test Drive Unlimited-utvikler Eden Games ser ut til å være involvert.

Da Test Drive: Ferrari ble kunngjort var utgivelsen satt til mars i år. Spillet kommer til PC, Xbox 360 og PS3.

Siste fra forsiden