Bioshock er fullstendig slettet fra App Store

Oppdatert: Utvikleren jobber med å fikse mobilversjonens problemer.

2K Games

Oppdatering 23:00: 2K jobber fortsatt med å rette opp iOS-versjonens problemer, melder utvikleren i en uttalelse til Polygon:

– 2K ga nylig unøyaktig informasjon til kunder angående fjerningen av Bioshock for iOS. Vi holder på å fikse kompatiblitetsproblemet, og når det er løst vil Bioshock igjen legges ut for salg i App Store.

En dato for spillets relansering er ikke fastsatt, men 2K lovte at vi igjen vil kunne spille Bioshock på iPad og iPhone i nær fremtid.

Opprinnelig sak følger.

Kun ett år etter lanseringen av Bioshock på iOS har spillet blitt fullstendig fjernet fra App Store og selv om du eier spillet er det ikke lenger mulig å laste det ned. Årsaken bak forsvinningsnummeret er foreløpig ukjent, men versjonen skal ha blitt midlertidig fjernet fra butikken i juli på grunn av kompatibilitetsproblemer med en ny iOS-oppdatering.

Slik så iOS-versjonen av Bioshock ut.

Utvikler 2K har enda ikke offisielt uttalt seg om saken, men mye tyder på at den midlertidige fjerningen nå har blitt permanent. En forumbruker på nettsiden Touch Arcade som tok kontakt med 2Ks kundeservice fikk bekreftet at utvikleren ikke lenger tilbyr Bioshock på mobil og at det var 2K selv – ikke Apple – som hadde besluttet å fjerne mobilversjonen.

Videre ba de han om å kontakte Apple for å få igjen pengene fra kjøpet:

– Jeg er veldig lei for dette. Dersom du kjøpte Bioshock for iOS og vil ha igjen pengene dine vil Apple hjelpe deg med det. Fordi spillet ikke ble kjøpt direkte fra oss kan ikke vi refundere kjøpet, men du kan få tilbake hele beløpet fra Apple, skrev 2Ks kundeservice.

Det er verdt å nevne at kundeservice ikke nødvendigvis sitter med all informasjonen i denne saken, og det er ikke garantert at iOS-versjonen av Bioshock er borte for godt. Dersom du har kjøpt spillet kan du vente på en offisiell uttalelse fra 2K eller kontakte Apples kundeservice for å få igjen pengene dine.

Ting tyder på at Bioshock-spillene er på vei til nye konsoller.
Nettbutikk kan ha avslørt kommende Bioshock-samlepakke »

Siste fra forsiden