BioWare er ferdige med historieinnhold til Mass Effect: Andromeda

Om du ikke er fornøyd med spillet nå vil du aldri bli det.

Electronic Arts

Den nyeste kapittelet i Mass Effect-serien gikk ikke helt slik vi hadde håpet, med en betydelig mer lunken mottakelse enn tidligere titler på grunn av tekniske problemer og andre mangler. BioWare har jobbet relativt hardt for å bøte på flere av ankepunktene, men nå er det helt slutt.

På Mass Effect-seriens offisielle hjemmeside kunngjøres det nemlig nå at det ikke vil komme noen flere oppdateringer til enspillerdelen av Mass Effect: Andromeda, ei heller nytt historieinnhold. Det betyr at oppdatering 1.10 ble den aller siste.

Electronic Arts

Ikke ferdig med flerspillerdelen

Om du ikke er fornøyd med spillet nå vil du med andre ord aldri bli det. Flerspillerdelen er BioWare imidlertid ikke ferdig med, og studioet sier at det vil komme mer informasjon om hva som venter av nytt flerspillerinnhold i løpet av de kommende ukene.

Studioet skriver at de har jobbet hardt med å følge opp alle tilbakemeldingene fra spillere, som blant annet omfatter forbedringer av animasjoner og utbedring av konfigurasjonsmulighetene i spillet. BioWare sier også at de er stolte av spillet sitt, til tross for at mottakelsen altså ble som den ble.

Det var svært høye forventninger til det nye Mass Effect-spillet, og for mange ble de ikke innfridd. Blant annet ble det rettet mye kritikk mot ansiktsanimasjonene, og studioet måtte sågar tåle hetsing av medarbeidere i så måte. Vår anmelder var imidlertid ganske godt fornøyd med helheten, til tross for at spillet blant annet manglet særpreg, og landet på 7 av 10 mulige poeng.

EA kunne også rapportere i slutten av juli at Mass Effect: Andromeda endte opp med å bli en god inntektskilde for selskapet, og bidro i vesentlig grad til de gode resultatene for EA i det siste kvartalet.

Anthem er navnet på den neste BioWare-spillet »

Siste fra forsiden