Anthem

Bioware erkjenner at det gjenstår mye jobb for å forbedre Anthem

Utvikleren har lagt frem planene for videreutvikling og nytt innhold.

EA

Etter flere runder med demoer og tidlig tilgang for EA-abonnenter, fikk Anthem sin offisielle lansering fredag 22. februar. Bioware har brukt de siste ukene på å polere på opplevelsen så godt som mulig, men utvikleren innrømmer at det fortsatt gjenstår mye jobb.

Anthem-lanseringen er bare begynnelsen for spillet.
EA

I et åpent brev til fansen forteller Chad Robertson – leder for Biowares «Live Service»-avdeling – at lanseringen kun er begynnelsen på reisa for Anthem-spillere, og han lover mye nytt i månedene fremover.

– Nå som vi er ute av early access-perioden, forstår vi at vi har mye jobb foran oss for å forbedre spillet. Som et Live Service-team, er vårt grunnprinsipp å lytte til spillerbasen. Vi bruker den kunnskapen til å fikse feil og forbedre helhetsopplevelsen. Vår nyeste oppdatering gjenspeiler tilbakemeldingene vi har fått fra dere. Utover det har vi en stadig voksende liste med forbedringer vi vurderer for fremtiden, skriver Robertson.

Et stykke i tre akter

Mens Bioware jobber videre med polering og annen optimalisering, har utvikleren også lagt ut et veikart for nytt innhold som vil ankomme Anthem etter hvert. Kartet er delt i tre akter, og selv om de eksakte detaljene uteblir vet vi litt om hva vi kan forvente av første akt.

I løpet av spillets første uke hintes det om flere Freeplay-hendelser, som spillere kan komme tilfeldig borti mens de utforsker kartet. I mars venter nye «legendariske» oppdrag, diverse våpen, deler og kosmetiske gjenstander og enda flere Freeplay-opplevelser.

Ved påsketider ruller Bioware ut et utvidet progresjonssystem, samt flere oppdrag og strongholds. I tillegg vil det sosiale aspektet ved spillet bygges ut, med ledertavler og klubber – eller Guilds. I mai rundes første akt av med det utvikleren kaller Cataclysm, en serie med utfordringer og hendelser som skal endre spillverdenen på uante måter.

Vi jobber enda med vår Anthem-anmeldelse.
Førsteinntrykket har imidlertid vært blandet »

Siste fra forsiden