Anthem

Bioware lover omfattende lanseringsoppdatering for Anthem

Skal blant annet redusere lastetider og forbedre spillets ytelse.

EA

15. februar kunne betalende EA-abonnenter på PC og Xbox One kaste seg inn i Anthem, den nyeste storsatsingen fra EA og Bioware. Perioden med tidlig tilgang har riktignok vært langt fra problemfri, og spillere melder om irritasjonsmomenter som lange lastetider, at spillet krasjer og generelle feil.

Anthem lanseres offisielt den 22. februar.
EA

Utvikleren håper å få bukt med problemene før allmennheten slipper til førstkommende fredag – 22. februar – og i den forbindelse har Bioware varslet en stor lanseringsoppdatering.

Forbedrer lastetider og stabilitet

At studioet har fått med seg klagene om lange lastetider er det ingen tvil om, da listen over endringer begynner med et løfte om forbedrede lastetider. Akkurat hva det betyr er uvisst, men i spillets nåværende stand opplever spillere å måtte vente i flere minutter før de kan begynne hvert oppdrag, så en forbedring vil helt klart bli godt mottatt.

Videre forteller Bioware at lanseringsoppdateringen vil gi bedre stabilitet til helhetsopplevelsen, med mindre krasjing og utilsiktet frakobling fra serverne. For de som bruker mus og tastatur på PC skal styringen også bli mer behagelig.

Foruten ytelsen tar oppdateringen sikte på å forbedre selve spillingen på flere måter. Blant annet har man litt mer slingringsmonn med avstand mellom gruppemedlemmer, slik at man ikke hele tiden opplever å bli forflyttet til det spillet bedømmer at er «riktig sted».

De ulike klassene – eller Javelins – sendes også til verkstedet for en mindre overhaling. Colossus får aktivere skjoldet sitt raskere etter å ha avfyrt et våpen eller brukt en gjenstand og kan i tillegg bruker skjoldet mens den reparerer medspillere. Storm kan ikke lenger utnytte en feil som lar den bruke superangrepet sitt uten begrensninger, mens Combo-auraen til en Interceptor blir litt kraftigere.

Du kan lese gjennom den fullstendige listen over endringer på Reddit.

Anthem lanseres 22. februar for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Vi har ikke riktig latt oss overbevise av Anthem.
Les førsteinntrykket vårt her »

Siste fra forsiden