Bit.Trip Beat til PC

Wii-spillet kommer til PC, og kanskje også andre formater.

Bit.Trip-spillene er en serie nedlastbare Wii-spill med retropreget presentasjon og spennende gameplay. Nå kommer et av spillene i serien, Bit.Trip Beat, til PC.

Dette melder Eurogamer, som videre forteller at hvis PC-versjonen gjør det godt, kan vi kanskje se frem til versjoner for andre plattformer i fremtiden.

Alex Neuse, som er sjef hos utvikler Gajin Games, forteller:

– Vi skulle gjerne ta serien til andre plattformer, men det er aldri så enkelt som å bare bringe et eksisterende spill over. Konsolleierne ønsker unikt innhold, og alle har unike krav. Det å finne ut hvordan man kan få et spill til en konsoll er en stor utfordring i seg selv, og det å få råd til utviklingen er en annen.

Da passer det nok godt å starte med PC, hvor det ikke er noen plattformholdere som stiller spesielle krav, eller høye kostnader forbundet med utvikling.

Bit.Trip Beat er uansett inspirert av eldgamle Pong, men har et spennende rytmeelement som gjør det til en unik spillopplevelse. I tillegg loves vi lekker retrografikk og herlig nostalgisk «8-bits-musikk», samt mulighet for at opp til fire spillere kan konkurrere mot hverandre.

Siste fra forsiden