Black Ops II får mikrotransaksjoner

Lyst til å gi favorittvåpenet ditt en overhaling?

Activision har annonsert at skytespillet Call of Duty: Black Ops II får mikrotransaksjoner. Utgiveren kaller disse «micro items», og vil starte med å introdusere dem til Xbox 360-utgaven i morgen. Versjonene til PC og PS3 får mikrotransaksjoner på et senere tidspunkt.

Activisions Dam Amrich beskriver, ifølge bransjenettstedet MCV, pakkene som muligheter til å skreddersy personlig utstyr eller små luksusgjenstander, og mener at ingen av dem påvirker spillbalansen. I stedet skal de være små, spesifikke måter å forbedre onlineopplevelsen på.

Flere kategorier

Pakkene som blir lagt ut for salg kommer i flere kategorier. Personalisation Packs gir deg muligheten til å endre kamuflasjen til våpenet ditt, og velge mellom tre nye sikter. Du får også et nytt bakgrunnsbilde for profilkortet ditt («calling card») Disse pakkene koster 160 Microsoft-poeng på Xbox 360, altså cirka 13 kroner stykk.

Fremtidskrig i Black Ops II.

Activision vil også selge en pakke bakgrunnsbilder med flagg fra hele verden, for 80 Microsoft-poeng. Dessuten selger de en pakke som gir deg ekstra lagringsplass.

Utgiveren har også annonsert at alle Xbox 360-spillere vil kunne laste ned zombiekartet Nuketown 2025 gratis i morgen.

I vår anmeldelse ble Call of Duty: Black Ops II beskrevet som det mest spennende spillet i serien på lenge. Det stakk av med en solid syver, og anmelder Audun Rodem konkluderte slik:

– Call of Duty: Black Ops II byr ikke på noen store overraskelser, men føyer seg fint inn i serien som en naturlig utgivelse. De små nyvinningene gjør spillet til seriens mest spennende innslag på lenge, og den mektige flerspillermodusen, som er blant seriens beste, vil nok mette skytesultne spillere i lang tid fremover.

Les også: Dead Space 3 får mikrotransaksjoner
Les også: Anmeldelse av Black Ops II for Wii U

Siste fra forsiden