Black Panther - EA

Black Panther-enspillerspill på vei fra EA

Fra nytt studio med Middle-earth: Shadow of Mordor-veteraner.

EA

Det var for et år siden at ryktene først gikk om et Black Panther-spill fra EA. Nå har utvikleren tatt bladet fra munnen, og mandag kom bekreftelsen på at arbeidet er i gang med et spill om T'Challa.

Black Panther gjorde også et innhopp i Marvel's Avengers.
Marvel

På sine nettsider forteller EA at prosjektet bare er tidlig i utviklingsfasen. Alt vi vet så langt er at det dreier seg om et historiebasert enspillerspill i tredjeperson, og målet er å lage en «utstrakt verden som lar spillere kjenne på» hvordan det er å være den sorte panteren.

For å utføre arbeidet har EA dannet et nytt studio, kalt Cliffhanger Games. Som det ble hevdet i fjor skal arbeidet ledes av Kevin Stephens, som tidligere var sjef for Middle-earth: Sahdow of Mordor-skaper Monolith Productions.

– Cliffhanger har allerede hentet inn erfarne folk, med ledere fra det kritikerroste og innovative actioneventyret Middle-earth: Shadow of Mordor, samt veteraner fra serier som Halo Infinite, God of War, Call of Duty og mer, skriver EA.

Marvel Games skal også bistå på prosjektet, for å sørge for at opplevelsen blir så autentisk som mulig. Ellers er det få detaljer om spillet, og ting som lanseringsdato og plattform er ikke bekreftet.

LES OGSÅ: Amy Hennigs nyeste lar deg spille som Captain America og Black Panther under andre verdenskrig »

Siste fra forsiden