Annapurna Interactive Showcase 2023

Blade Runner 2033: Labyrinth blant flere spennende avsløringer fra Annapurna Interactive Showcase

Se alt utgiveren viste frem.

Annapurna Interactive

De fleste store E3-aktige showene er kanskje ferdige, men spillsommeren 2023 ruller videre. Torsdag var det Annapurna Interactive sin tur, og utgiveren hadde en bunke spill å vise frem.

Annapurna har tidligere gjort seg bemerket for flere knallgode indietitler, som Journey, Florence, Kentucky Route Zero, Stray og Neon White. Fremover blir det mer av de samme sjarmerende opplevelsene, og vi har samlet alt utgiveren avslørte under sin Showcase.

Lorelei and the Laser Eyes

Actioneventyr fra Simogo, utviklerne bak Sayonara Wild Hearts. Lorelei and the Laser Eyes følger en kvinnes ferd gjennom et herskapshus på leting etter svar på en mystisk gåte. Kommer til PC og Nintendo Switch.

Cocoon-dato

Det Inception-lignende pusleeventyret fra sjefsdesigneren bak Limbo og Inside har fått dato. Kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Game Pass og Nintendo Switch den 29. september.

Lushfoil Photography Sim

Som navnet tilsier tar Lushfoil Photography Sim spillere med på reise gjennom en rekke fotorealistiske steder i verden. Kommer til PC og konsoll. Ingen dato er bekreftet.

To a T

Nytt prosjekt fra Katamari Damacy-skaper Keita Takahashi og utviklerstudioet Uvula. To a T er et 3D-eventyr om en stakkars gutt som sitter fast i såkalt T-stilling. Kommer til PC, Xbox One, Xbox Series X/S og Game Pass.

Flock

Flerspillereventyr som tar for seg «gleden ved å fly». Spiller minner om klassiske Flower, hvor man svever gjennom forskjellige landskap og sanker nye skapninger for å bli med i flokken. Lages for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Game Pass.

Ghost Bike

Livet etter døden kan vel like gjerne handle om sykling som noe annet. I Ghost Bike tråkker man seg gjennom en lekker verden full av kappløp i ulike former. Lanseres 2024 på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Xbox Game Pass.

Bounty Star

Bounty Star inviterer på mech-action i tredjeperson, med kamper mot skurkete leiesoldater i en postapokalyptisk verden. Spillet kommer til neste år, på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Xbox Game Pass.

Stray til Xbox

Det kritikerroste kattespillet Stray har siden lanseringen vært konsolleksklusiv for PlayStation. Nå kommer eventyret til Xbox One og Xbox Series X/S, med lansering 10. august.

Thirsty Suitors

4LIj46_R62M

Thirsty Suitors kombinerer skating, forhold og livet som en innvandrer i en fargerik rollespillopplevelse. Spillet har fått dato, og kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Game Pass og Nintendo Switch den 2. november.

Storyteller kommer til Netflix

Pusleeventyret Storyteller kom til PC og Nintendo Switch i mars. Nå har utvikler Daniel Benmergui snekret sammen en mobilversjon, som Netflix-abonnenter får spille fra 26. september.

Blade Runner 2033: Labyrinth

Blade Runner 2033: Labyrinth finner sted mellom originalfilmen og Blade Runner 2049. Eventyret skal utforske hva som skjer med en Blade Runner når det ikke er flere Replicants å jakte på, men ellers er detaljene vage. Spillet kommer til PC og konsoll, men har ingen dato.

Siste fra forsiden