Blade & Soul til vesten

Kampkunst-MMO fra Guild Wars-utgiver NCsoft.

Den koreanske spillutgiveren NCsoft har kunngjort at MMORPG-spillet Blade & Soul kommer til vår del av verden. Spillet har allerede blitt lansert i Korea, hvor det har oppnådd stor suksess, med millioner av spillere ifølge NCsoft. Nå håper de å gjenta suksessen i de vestlige markedene.

Blade & Soul foregår i en verden preget av asiatisk-inspirert kampkunst. Inspirasjonskildene er filmer som Crouching Tiger, Hidden Dragon og House of Flying Daggers, så her kan du se frem til luftig slåssing med usannsynlig akrobatiske angrep.

En god erstatning for City of Heroes?

Handlingen foregår i en verden som i tusen år har vært preget av fred. Men ettersom en av de viktigste garantistene for fred har begynt å miste makten sin begynner det å skje ting igjen. Et imperium av den maktgale typen ser sitt snitt til å forene fire kontinenter under sitt styre, men det skjer ikke uten kamp.

Du velge mellom tre fraksjoner å spille for, og det er fire ulike raser å velge mellom. Seks klasser er det også, fra snikmordere og ulike magikere til kung fu-mestre.

NCsoft har ikke sagt noe om når Blade & Soul skal lanseres i vesten, men forteller at de fokuserer på å skreddersy spillet for vestlige spillere samtidig som de ønsker å ivareta det rike, asiatiske kampkunsttemaet i spillet. De er sikre på at det vil ha bred appell i vår del av verden, og planlegger å oppnå samme suksess her som i Sør-Korea.

Du kan ta en tur innom det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Les også: Slutt for City of Heroes
Les også: NCsoft vil stoppe TERA Online

Siste fra forsiden