Blades of Time til datamaskin

Får det en bedre mottakelse enn på konsoll?

Blades of Time er et actioneventyr der du settes i skotøyet til den sexy skattejegeren Ayumi. Hun må utforske ei øy full av ruiner for å redde kameraten sin, Zero, og i tillegg til å bruke skarpe sverd kan hun manipulere tiden for å oppnå det hun ønsker. Spillet skilter også med samarbeidsspilling for to.

Da spillet ble anmeldt for konsoll tidligere denne måneden klaget Marius Skumsrud Andersen på at alle elementene i spillet har blitt gjort bedre av andre spill tidligere. Kjernemekanikken likte han imidlertid, og spillet endte opp med å få karakteren fire.

Nå får det sjansen på to nye formater. Utvikler Gaijin Games og utgiver Iceberg Interactive, som tar over for Konami, har kunngjort Blades of Time: Limited Edition for PC og Mac. Datamaskinversjonen inkluderer den nedlastbare ekspansjonen Dismal Swamp, samt et eksklusivt nytt spillmiljø for «outbreak»-modus. Dessuten får kjøperne tilgang på en kunstbok i PDF-format og spillets lydspor.

Versjonene for PC og Mac skal etter planen lanseres mot slutten av mai måned. Den vil komme både i butikk og via digital distribusjon.

Siste fra forsiden