Feature

Bli bedre kjent med oss

Hva vet du egentlig om Gamer.no-redaksjonen? Ny artikkelserie gir svar!

Du har lest våre anmeldelser, kommentarerer og dybdeartikler, og kanskje fått et ørlite glimt innenfor fasaden til vi som elsker spill. Mange oss lever også av å skrive om det. Men hva vet du egentlig om oss?

Nå har vi lyst til å åpne dørene på vidt gap i en ny artikkelserie. Hver helg fremover svarer så mange som mulig fra redaksjonen på ett spørsmål fra leserne.

Lurer du på hvilken spillfigur vi ville hoppet til køys med? Hvilket spill vi aldri glemmer? Hvilken konsoll som var den første vi kjøpte for egne penger? Bare fantasien din setter grenser, og spørsmålene stiller du i forumet under denne saken.

Ukas spørsmål: Hvilken spillfigur identifiserer du deg med?


The Nameless One, som har to inkarnasjoner i Gamer.no-redaksjonen.

Tor Egil Andersen

– The Nameless One (Planescape: Torment): Jeg er verken udødelig eller skyldig i tusenvis av uskyldiges dødsfall, men som narsissist må jeg velge den kuleste spillfiguren noen sinne. The Nameless One gis en utrolig frihet til å søke kunnskap, visdom og løse problemer på egen måte. Ved bruk av ord kan de mektigste motstandere bekjempes. Ved å søke innsikt og forståelse kan universets dypeste hemmeligheter avsløres.

Joachim Froholt

– Joachim Froholt (Quest for Glory): Jeg synes det er lettest å identifisere meg med de navnløse heltene som holder kjeft, og dermed gir fantasien fritt spillerom til å gjøre dem til mine egne. Enda bedre er det hvis jeg får bestemme handlingene deres selv. Men «helten fra Quest for Glory, som jeg tilfeldigvis kalte Joachim Froholt» er kanskje et kjedelig svar?

Geralt fra The Witcher, en velutstyrt mann.

Mikael Harstad Groven

– Tilfeldig rollespill-helt: Den ukjente helten med hukommelsestap og identitetskrise som er stjerna i nesten alle rollespill. Jeg starter hver dag som den var min første og avslutter den med masse erfaring, damer, kult utstyr og fancy klær. Dessuten kjører jeg en lengre dialog med absolutt alle jeg treffer på.

Marius Kjørmo

Les også
Anmeldelse:

– The Nameless One (Planescape: Torment): Skal jeg plukke en figur så må det bli The Nameless One. Han reiser gjennom verden med et hav av spørsmål i søken om å lære mest mulig. Hvem er jeg? Hva er meningen med tilværelsen? En pint sjel som bare søker å meisle ut sin egen sti. Akkurat selvhøytidelig nok til å fortsatt være sympatisk.

Lasse speider etter beskjedenheten sin.

Lasse Lervik

– Nathan Drake (Uncharted-serien): Jeg har funnet min dobbelgjenger i Uncharted-seriens sjarmerende hovedperson Nathan Drake. Vi er ikke begge både sexy, vittige og eventyrlyste - vi hjemsøkes også av uhell og et absurd vimsete hode. Der resten av redaksjonen består av en og annen Guybrush Threepwood og Bernard (fra Day of The Tentacle) trakk jeg nok det lengste strået.

Tetra fra Zelda-spillene.

Kristoffer Thomas Lindtveit

– Dr. Isaac Kleiner (Half-Life 2): Jeg identifiserer meg med Dr. Isaac Kleiner, da han i likhet med meg er lettere distré, en uhelbredelig nerd, og har forkjærlighet for smågale eksperimenter i vitenskapens navn. Og ikke minst ville jeg ha elsket en tam hodekrabbe som kjæledyr!

Kjersti Stuestøl

– Tetra (The Legend of Zelda: The Wind Waker): Det krever sin kvinne å holde ut med et mannskap av munnrappe og beinharde mannfolk. Og i likhet med Tetra vil jeg helst fikse problemene sjæl. I tillegg trives jeg best på bøljan blå, så jevnlige sjørøvertokter med Kiel-ferga blir det også.

G-man, eller Redaktør-man som han også kalles.

Tor-Steinar Nastad Tangedal

– G-man (Half-Life-universet): Jeg holder meg i bakgrunnen, observerer og kontrollerer alt som skjer på Gamer.no. Mitt egentlige motiv er ikke kjent for noen, men jeg er en viktig brikke i en dyp konspirasjon. Av og til dukker jeg opp i redaksjonsmøtene og sier noe som ingen forstår, før jeg forsvinner igjen. Jeg er vanskelig å få tak på.

Robotvennen Clank.

Kristian Aasgård

– Clank (Ratchet & Clank-serien): Det er selvsagt fristende å sammenligne seg med en skikkelig helt som Gordon Freeman, men realiteten er nok at jeg har mer til felles med Clank, Ratchets jordnære robotvenn. Fyren løser de fleste problemer ved hjelp av tekniske duppeditter, og den tørrvittige humoren er aldri langt unna.

Send inn spørsmål

Nå er det opp til dere hva vi skal svare på neste uke. Legg inn ditt spørsmål i kommentarfeltet under!

Vi vil gjerne bli litt mer kjent med leserne også, og sender stafettpinnen videre: Hvilken spillfigur identifiserer du deg med?.

Siste fra forsiden