Bli kung fu-mester i nytt spill

I Kung Fu Superstar må du bevege deg som en ekte mester.

Kinesthetic Games er en fersk utvikler startet av tidligere Lionhead-mann Kostas Zarifis. Deres første spill heter Kung Fu Superstar, og skal være et actionspill myntet for kjernegamere. Her spiller du en person som først lærer den kinesiske kampformen kung fu i en lokal dojo, før han må bruke det han har lært i praksis.

Spillet sammenlignes med det anerkjente Kinect-spillet Dance Central, hvor du måtte bruke ekte dansebevegelser for å lykkes. Her er det imidlertid teknikker fra kampsporten kung fu som gjelder, så det lønner seg utvilsomt å fjerne alt som kan knuses fra stua når du skal spille.

Alternativt kan du bruke bevegelseskontroller i kombinasjon med en ordinær spillkontroller, eller kun bruke en ordinær kontroller. Utviklerne forteller at de ikke ønsker å tvinge spillerne til å bruke bevegelseskontroller om de ikke har lyst.

– Dette er et spill for spillere som liker utfordringer, dybde og sofistikert spillmekanikk. I praksis er det et slåssespill. Det minner mye om God of War og Assassin's Creed, og den eneste forskjellen ligger i at kampsystemet er ekte kung fu. Så i stedet for å trykke X for å slå bruker du kung fu-teknikken for å gjøre det fysisk, sier Kostas Zarifs til nettstedet Eurogamer.

Selv om teaser-videoen fra spillet viser et Kinect-system er det fortsatt ikke helt klart hvilke plattformer spillet kommer til. Vi vet heller ikke når det skal lanseres.

Les også: Anmeldelse: Dance Central
Les også: Anmeldelse: Kinect Star Wars

Siste fra forsiden