Bli leiesoldat i verdensrommet

Taktikkspillet Black Talons foregår på en rekke ulike planeter.

Skaperne av romstrategispillet Gemini Wars har annonsert sitt neste prosjekt, og denne gangen virker det som de har latt seg inspirere av Jagged Alliance-serien.

Det nye spillet heter Black Talons, og kommer til Windows, OS X og Linux. Spillet foregår i Gemini Wars-universet, men fokuserer ikke på romkamp. I stedet styrer du en gruppe leiesoldater, og handlingen foregår stort sett på de ulike planetene i Gemini-systemet.

Taktikk i sanntid

Black Talons beskrives som et sanntidsbasert taktikkspill, hvor du må styre en liten gruppe soldater i eksotiske miljøer fulle av utfordringer. Soldatene har ulike klasser og kan oppgraderes i rollespillstil etter hvert.

Du får også et eget romskip som fungerer som en mobil base. Dette kan du skreddersy med ulike våpen og andre former for utstyr, som så leder til nye muligheter på slagmarken. Du kan for eksempel øke antallet soldater, gi dem teleporteringsmuligheter og til og med bombardere fiendens stillinger fra rommet.

Handlingene dine vil ikke bare påvirke forholdet til de ulike fraksjonene i Gemini-systemet, men de vil også kunne endre maktbalansen i systemet. Utviklerne forteller at du får et hovedmål som du må forsøke å nå, men at du får stor frihet til å gjøre det du vil underveis.

Du finner en liten teaser-film fra spillet under artikkelen.

Les også: Kickstarter-suksess for Jagged Alliance
Les også: Anmeldelse: XCOM: Enemy Unknown

Teaser.

Siste fra forsiden