Konkurranse

Bli med å spille Diablo III

Vi har hundrevis av betanøkler til våre lesere.

Det er forhåpentligvis ikke fryktelig lenge til fans av deng-og-hugg-spill kan begi seg ut på et nytt eventyr i det tredje Diablo-spillet. Mye tyder på at vi kan vente oss et stort, heftig og lekkert spill som setter preg på spillåret 2012.

Verdig oppfølger

Nok å gjøre.

Vi prøvde spillet for noen måneder siden, og vår mann var fornøyd med det han opplevde den gang:

– Diablo III er en verdig og vellaget videreføring av en spillsjanger som de senere årene har blitt kraftig utfordret av massive onlinespill. Det handler om å ha en god historie, gode spillsystemer, godt og variert innhold og evnen til å diske opp med konstant underholdning. Etter hva jeg har sett så langt klarer Diablo III dette mesterlig, skrev Tor Egil Andersen i september.

En lukket betatest har pågått noen måneder, og perfeksjonistene i Blizzard slipper stadig inn nye spillere som slåss mot mørkets krefter og ikke minst Djevelen selv.

Slik kan du få tilgang

Blizzard har gitt oss 200 betanøkler som gjelder for både Mac- og PC-utgaven. Disse distribuerer vi med hjertens lyst distribuerer videre til lesere som vil prøve seg i action-rollespillet. For å bli med i trekningen må du svare rett på et spørsmål og fylle ut navn og e-post:

Oppdatering 24. februar, klokka 13:00: Påmeldingen er nå stengt. Nøkler og informasjon sendes ut til de heldige innen få timer, og vi oppdaterer saken på nytt når det er gjort.

Oppdatering 24. februar, klokka 14:40: 200 lesere har nå fått e-post fra oss.

Vi holder konkurransen åpen til fredag klokken 12, og sender deretter ut e-post med nøkkel og instrukser til de heldige.

Diablo III er ventet i salg i løpet av årets andre kvartal.

Les også: Tilbakeblikk på Diablo II

Siste fra forsiden