Bli med luftens helter på jobb

Skaperne av IL-2: Birds of Prey returnerer med flyspill for konsoll.

Skaperne av flyspillet IL-2: Birds of Prey og helikopterspillet Apache: Air Assault jobber med et nytt flyspill for konsoll. Dette heter Birds of Steel, og kommer til Xbox 360 og PlayStation 3. Spillet vil gis ut av Konami.

Birds of Steel sender oss nok en gang tilbake til andre verdenskrig, der vi får ta del i noen av de mest kjente slagene fra krigen. Handlingen foregår både over Europa og Stillehavet, og vi får kjempe over Midway, Pearl Harbour, Guadalcanal, Ruhr-dalen i Tyskland, Malta og så videre.

Trailer fra spillet.

Totalt får vi 20 historiske oppdrag og en mengde fiktive luftslag. Spillet har åtte kampanjer, og spillerne får bestemme selv hvor detaljerte de ønsker at kampanjene skal være. Det blir mulig å spille både for Tyskland, Japan og de allierte.

Naturligvis får vi leke oss med en rekke fly – i pressemeldingen skrytes det faktisk av over 100 kontrollerbare maskiner. Disse inkluderer Spitfire, P-51D Mustang og Messerschmitt Bf 109, og vi loves at de har blitt trofast gjenskapt både med tanke på utseendet og oppførselen i lufta. Utviklerne har laget cockpiter for alle flyene.

Ellers loves vi muligheten til å stille på realisme og kontroller, slik at spillet både appellerer til hardkokte simulatorspillere og nybegynnere. Vi får også flerspiller, inkludert samarbeidsspill.

Siste fra forsiden