Konkurranse

Bli med og prøv Guild Wars 2

Vi har hundrevis av nøkler til den siste betahelgen neste uke.

Lanseringsdatoen for det etterlengtede nettrollespillet Guild Wars 2 nærmer seg med stormskritt, og etter alt å dømme lader utvikleren ArenaNet opp til en skikkelig lansering den 28. august. Før den tid skal det rulles i gang en siste betahelg fra 20. juli til 23. juli, der ivrige spillere kan få prøve ut deler av spillet.

Slik får du tilgang

Gamer.no har fått tilgang på 400 betanøkler til den kommende betahelgen, og vi vil i de kommende dagene dele disse nøklene med ivrige lesere som ønsker å få en liten sniktitt på hva de kan vente seg i august. Alt du trenger å gjøre er å huke av for riktig svaralternativ og fylle inn e-postadressen din i feltet nederst i artikkelen. Vi kommer til å trekke 400 heldige vinnere på førstkommende søndag, slik at man har god til å registrere seg og laste ned betaklienten før spillehelgen sparkes i gang fredag neste uke. Serverne kommer til å være åpne fra klokken 09:00 den 20. juli til klokken 09:00 den 23. juli.

Guild Wars 2 slippes den 28. august.

I betatesten vil spillerne få tilgang på rasene asura og sylvari for aller første gang. Dersom du heller ikke har rukket å prøve noen av de andre tre rasene (human, norn og char) enda er det også anledning til å teste ut disse.

Det er de fem rasenes ulike startområder du vil få utforske neste helg. Asura-rasen holder til i en livlig, eksotisk jungel, fullstappet med høyteknologiske laboratorier og gale vitenskapsmenn, mens sulvari-rasen begynner eventyret i skogbyen Grove som ligger i skyggen av et massivt og magisk tre.

Svar riktig på spørsmålet under for å være med i trekningen av en betanøkkel:

Siste fra forsiden