Bli med til den røde planeten

Actionrollespillet Mars: War Logs lanseres neste år.

Focus Home Interactive har kunngjort at de vil gi ut actionrollespillet Mars: War Logs. Som navnet tilsier er dette et spill der handilngen foregår på Mars, i et «futuristisk og dekadent univers». Spillet skal lanseres for PC, Xbox 360 og PS3, og kommer via digital distribusjon på alle plattformer.

War Logs skal ifølge pressemeldingen tilby et bredt spekter av oppdrag, dynamisk og taktisk sanntidskamp og omfattende muligheter til å skreddersy figuren din. Handlingen finner sted hundre år etter en katastrofe som skapte kaos på den røde planeten. Vann har blitt ekstremt verdifullt for kolonistene, som nå kjemper en nærmest uendelig krig for å sikre seg kontrollen over de livgivende dråpene.

Du får rollen som en mann med det spenstige navnet Roy Temperance. Han er en lovløs fyr med mange hendige egenskaper, som ufrivillig blir innblandet i kampen. I løpet av spillet vil han treffe flere potensielle kompanjonger, som blir med på eventyrene sammen med ham. Disse skal ha interessante personligheter, og det blir mulig å samhandle med dem via omfattende dialoger.

Mars: War Logs beskrives som en novelle i spillform, og utviklerne ønsker at det skal være mulig å spille gjennom det flere ganger og oppleve ulike ting hver gang. Underveis får du blant annet mange valg som påvirker hvordan handlingen utvikler seg.

Spillet utvikles av franske Spiders, og vil lanseres i løpet av neste år.

Les også: Rollespill i klassisk stil
Les også: Skandinavia under angrep

Sjekk spillets første trailer.

Siste fra forsiden