Bli med to brødre på eventyr

Brothers: A Tale of Two Sons er ute på 360, og har fått dato på PC og PS3.

Brothers: A Tale of Two Sons ble lansert på Xbox Live Arcade for Xbox 360 i går. Nå er det klart at spillet vil lanseres for PlayStation Network PlayStation 3 og Steam for Windows-baserte PC-er i neste måned. Ifølge nettstedet Polygon er lanseringsdatoen for begge plattformer 3. september, men i Europa kommer antakeligvis ikke PS3-versjonen før den 4. september, siden Sonys butikk oppdateres på onsdager i vår del av verden.

Spillet, som er et samarbeid mellom Uppsala-baserte Starbreeze og filmregissøren Josef Fares, har allerede fått mye positiv oppmerksomhet på nettet. Handlingen følger to brødre som må legge ut på en reise i en magisk verden, for å finne en kur slik at de kan redde sin syke far.

Stemningsfull trailer.

Et av de interessante elementene ved spillet er at du kontrollerer to uavhengige figurer samtidig. Hver av brødrene styres ved hjelp av en av stikkene på håndkontrolleren og den respektive skulderknappen. På den måten må du få de to spillfigurene til å samarbeide for å komme videre i spillet.

Ifølge Øystein Furevik, som tok en titt på spillet tidligere i år, kan det være litt utfordrende å venne seg til systemet i starten, men med øving burde det gå greit. I sniktitten beskriver han spillet som søtt og sjarmerende, med nydelig grafikk.

Svenskene i Starbreeze har også et annet spill på gang, og det kunne knapt vært mer annerledes. Det er nemlig det samarbeidsfokuserte bankranspillet PayDay 2, som lanseres 13. august på Steam og kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 dagen etter.

Les også: Anmeldelse av Ico og Shadow of the Colossus for PS3

Siste fra forsiden