Bli ridder i Legends of Eisenwald

Strategi og rollespill satt til den mytiske middelalderen.

Hviterussiske Aterdux Entertainment har kunngjort et spill som heter Legends of Eisenwald. Det beskrives som en blanding av rollespill og strategi, og på overflaten kan det minne litt om King's Bounty-spillene. Du kontrollerer en helt og hæren hans rundt i et middelaldersk miljø, og når du møter fiender får du kontrollere de individuelle styrkene i turbasert, taktisk kamp.

Turbasert kamp.

Handlingen foregår i en middelaldersk verden med overnaturlige elementer. Utviklerne understreker at de ikke ønsker å lage et generisk fantasy-spill med alver og dverger, men en verden der mye av den middelalderske overtroen faktisk er virkelighet. Fokus er uansett på menneskene i spillet, og deres konflikter.

Utviklerne har kommet såpass langt i utviklingen at de har en spillbar alfa-versjon, men nå ønsker de hjelp for å fullføre spillet. Dermed er det tid for en ny Kickstarter-kampanje, hvor de som synes Legends of Eisenwald høres spennende ut kan forhåndsbestille spillet via Kickstarter, og donere mer penger om de ønsker det.

I utgangspunktet ber Aterdux om 50 000 dollar – cirka 280 000 kr – for å fullføre spillet for Windows, men lover blant annet versjoner til Mac og Linux om de får doblet dette beløpet.

Det kan være verd å påpeke at alle som gir femten dollar eller mer får tilgang på utviklerens forrige spill, et strategispill som heter Discord Times. Dermed har de noe å gjøre frem til Legends of Eisenwald forhåpentligvis kommer ut til høsten.

Les også: Kickstarter takker Double Fine

Siste fra forsiden