Bli våpenhandler i Counter-Strike

Ny oppdatering lar deg kjøpe og selge dekorerte våpen.

Valve sansen for virtuelle markedsplasser, og nå har de gitt ut en oppdatering til Counter-Strike: Global Operations som lar spillerne samle, kjøpe og selge over 100 dekorerte våpen.

Oppdateringen heter passende nok The Arms Deal, og introduserer tidsbegrensede våpenslipp under spillingen. Det blir også mulig å få våpen ved hjelp av nøkler som kan kjøpes for ekte penger, eller ved hjelp av Steams innebygde system for byttehandel mellom spillerne.

Du kan også selge og kjøpe våpen for ekte penger, gjennom Steams marked. Det er viktig å påpeke at du ikke får noen spillmessige fordeler ved å benytte deg av dekorerte våpen.

To nye våpen

Om du ikke har spesielt stor interesse av hvilke dekorasjoner du og motstanderne har på våpnene deres, har oppdateringen en liten godbit for deg også. Alle får nemlig tilgang på to nye standardvåpen, nemlig M4A1-S og USP-S. Dette er altså versjoner av riflen M4A1 og pistolen USP som inkluderer lyddempere.

En annen potensielt artig nyhet er en «stattrack»-modul som du kan putte på våpnene dine. Disse legger til et lite LCD-display eller lignende som viser antallet motspillere du har drept ved hjelp av det aktuelle våpenet.

Mer informasjon om oppdateringen finner du hos Valve, som også har lagt opp et FAQ-dokument.

Les også: Counter-Strike: GO er lansert

Siste fra forsiden