Blizzard erter oss med Diablo III-relatert nettsted

Hva er Reaper of Souls? Og får vi en ny World of Warcraft-ekspansjon?

For ikke lenge siden la Blizzard ut et lite teaser-nettsted for noe som kalles Reaper of Souls. Nettstedet inneholder ikke noe annet enn et sitat fra «The Book of Tyrael», som i Diablo-universet er en historiebok skrevet av erkeengelen Tyrael. Boken skal forøvrig komme i salg i virkeligheten, i oktober.

Blizzard har allerede røpet at de vil komme med en stor annonsering på den tyske spillmessen Gamescom, som finner sted neste uke. De vil holde en egen Gamescom-pressekonferanse onsdag 21. august, og Gamer.no er et av nettstedene som er invitert.

For øyeblikket vet vi altså ikke hva Reaper of Souls refererer til, men med tanke på at Diablo III kom for over ett år siden er det nok på høy tid at Blizzard annonserer spillets første utvidelse.

Hm.

The Dark Below

Dette er forøvrig ikke den eneste Blizzard-relaterte nyheten som har dukket opp. Selskapet har nemlig registrert varemerket The Dark Below, som visstnok peker på en slags underverden i Warcraft-universet. Sjansene er med andre ord til stede for at dette er en ekspansjon til World of Warcraft.

Siden Blizzard kun lovet én annonsering på Gamescom, er det ikke usannsynlig for at en eventuell World of Warcraft-ekspansjon vil annonseres på deres egen BlizzCon-messe i november.

Les også: Anmeldelse av Diablo III
Les også: Diablo III kommer til konsoll

Siste fra forsiden