Blizzard forlenger Overwatch-betaen som takk til fansen

Ifølge utvikleren har flere millioner prøvd spillet i løpet av den siste uken.

Blizzard

Den åpne Overwatch-betaen har blitt forlenget med 24 timer, og vil nå vare frem til 10. mai klokken 19:00, norsk tid, på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Det melder Blizzard på sine nettsider.

Blizzard utvider Overwatch-betaen for å takke fans for hjelpen.
Blizzard

Betaen ble sparket i gang 5. mai – 3. mai for alle som forhåndsbestilte skytespillet – som en siste generalprøve før spillets endelige lansering. Ifølge utvikleren har flere millioner deltatt i den åpne testperioden, og med forlengelsen ønsker Blizzard å si tusen takk for hjelpen:

– I løpet av den siste uken har vi hatt muligheten til å høre på deres tanker og meninger om spillet, vi har gjort forbedringer basert på deres tilbakemeldinger og vi har samlet uvurderlig data. Vi er utrolig takknemlige, forteller Overwatch-teamet.

Forsinket konkurransemodus

Ved endt betatest har Blizzard nøyaktig to uker på å sørge for at alt fungerer som det skal, før Overwatch slippes 24. mai. Utvikleren har riktignok ikke fått alt på plass før lanseringen, og i forrige uke annonserte de at spillere blir nødt til å vente på «Competitive Play»-modusen.

Konkurransemodusens forsinkelse følger tilbakemeldinger fra spillets lukkede betatest, som overbeviste utvikleren om å gjøre endringer for å forbedre modusen. Hvilke endringer det er snakk om eller når «Competitive Play» skal lanseres fikk vi ikke vite.

Vi møtte Overwatch-utviklerne på Blizzcon i fjor.
– Overwatch demper forhåpentligvis frykten vår for å gjøre nye ting »

Siste fra forsiden