World of Warcraft Classic

Blizzard utvider servertilbudet for World of Warcraft Classic etter stor pågang

PvP-fans i Europa får ny valgmulighet.

Blizzard

Tirsdag fikk ivrige World of Warcraft Classic-entusiaster slippe til for å reservere navn på figurene de planlegger å bruke når spillet lanseres. Pågangen var så stor at servere raskt ble fylt opp, og spillere etterlyste spesielt flere PvP-servere – altså servere med fokus på spiller-mot-spiller-kamp.

World of Warcraft Classic ser ut til å bli populært.
Blizzard

Nå har Blizzard lyttet, og fra og med klokken 20:00 på onsdag 14. august kan spillere rigge seg til på den nye serveren Gehennas.

– Vi foreslår at spillere som velger server bør vurdere denne, da vi forventer at andre engelske PvP-servere kan oppleve voldsomme køer ved lansering, skriver utvikleren på det offisielle World of Warcraft-forumet.

Det bør merkes at tallet på figurer du kan reservere fortsatt er begrenset til tre. Dersom du allerede har laget tre på andre servere, er du dermed nødt til å slette en om du vil opprette en ny figur på den nyopprettede Gehennas-serveren.

Tiltaket har blitt møtt med jubel blant fans, men enda mener mange at serverstallen må utvides ytterligere. Det kan imidlertid virke sannsynlig at Blizzard bruker denne reserveringsprosessen for å måle etterspørselen, og at flere servere vil legges til etter behov.

World of Warcraft Classic slippes 27. august, og alle som allerede abonnerer på spillet får tilgang ved lansering. Dersom du er ute etter noen å spille med har det allerede samlet seg mange klare nordmenn på World of Warcraft Norge-gruppen på Facebook. Alternativt kan du sjekke ut Discord-kanalen WoW Classic Norge.

Vil du vite hvordan du reserverer navnet ditt?
Det kan du lese om her »

Siste fra forsiden