World of Warcraft Classic

Nå kan du reservere navn til World of Warcraft Classic

Sånn i tilfelle du vil kapre «McLovin» eller noe.

Blizzard

Tirsdag åpnet Blizzard for at kommende World of Warcraft Classic-spillere kan reservere navn på figurer før lanseringen. Så om du har et navn fra gamledager som du har veldig tilknytning til, eller bare vil sikre deg muligheten til å spille som en Shaman som heter Durek eller noe sånt, så kan du gjøre det nå.

For å bruke muligheten må du ha et aktivt abonnement på World of Warcraft akkurat nå. Dersom du har det kan du opprette opp til tre nye figurer per konto. Figurer som ble laget i beta-fasen vil ikke overleve skiftet til fullversjonen.

Du må velge Classic-versjonen i Battle.net-launceren.
Blizzard

Prosessen er rimelig grei. Man starter opp spillet via Battle.net-klienten, men husk å velg Classic-versjonen. I bildet til høyre ser du hvor du velger dette.

Husk at spillere på PvP-servere kun kan lage figurer som tilhører en av fraksjonene.

Ta også gjerne en sjekk på Blizzards-diskusjonsfora om du leter etter gamle laug som higer etter å finne igjen. Vi ser også at det er en del aktivitet blant norske spillere på World of Warcraft Norge-gruppen på Facebook for å få samlet landsmenn på enkelte servere, så om du ønsker det anbefaler vi å sveipe innom.

World of Warcraft Classic slippes 27. august. Alle som abonnerer på spillet allerede får tilgang ved lansering.

LES OGSÅ: World of Warcraft-spillere får snart utfordre Ragnaros igjen »
LES OGSÅ: Diablo 4 skal allerede ha blitt vist til Blizzard-ansatte »

Siste fra forsiden