Saw-spill fra Konami

Blodig grøsser får nytt liv

Silent Hill-skaperne vil skremme livet av oss med Saw.

Konami har bekreftet overfor nettstedet Variety, at de har sikret seg rettighetene til det kommende Saw-spillet. Opprinnelig skulle spillet gis ut av Brash Entertainment, som nå er konkurs.

Variety forteller at Saw kommer til Xbox 360, PC og PS3, og at den japanske utgiveren håper det blir deres andre store skrekkserie - ved siden av alltid like populære Silent Hill.

Spillet vil ha en original historie som ikke er basert direkte på noen av Saw-filmene. Gameplayet omhandler de grusomme fellene til massemorderen Jigsaw, og spilleren må besteme "om og hvordan" han skal løse nøttene og redde Jigsaws ofre.

– En av pilarene i Saw er de uvanlige fellene til den syke seriemorderen Jigsaw, og det er noe vi vil fokusere på. Noen feller vil være hentet direkte fra filmene, spesielt de ikoniske fellene tilhengerne elsker, forteller markedsføringssjef David Daniels til Variety.

Saw-spillet skal visstnok lanseres omtrent samtidig med den neste Saw-filmen. Utviklingen foregår fortsatt hos Zombie Studios, som jobbet med spillet for Brash. Mer om spillet og Konamis fremtidsplaner for serien kan du lese hos Variety.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden