Call of Duty - PlayStation

Bloomberg: – I hvert fall tre nye Call of Duty-spill til PlayStation

Eksisterende avtale skal visstnok sørge for mer skyting på Sonys konsoll.

Activision

De tre neste spillene i Call of Duty-serien er garantert å komme til PlayStation. Det melder Bloomberg i en ny reportasje.

Call of Duty får visst fortsette på PlayStation en stund til.
Activision

Usikkerhet har preget skytespillseriens fremtid på Sonys spillkonsoll, helt siden Microsoft kunngjorde oppkjøp av Activision Blizzard forrige uke. Ifølge kilder med kjennskap til situasjonen hadde Sony og Activision imidlertid allerede en avtale på plass, som garanterer at det i hvert fall kommer noen nye Call of Duty-spill til PlayStation.

LES OGSÅ: Activision vurderer visstnok å droppe årlige Call of Duty-lanseringer »

Bloomberg hevder at avtalen blant annet inkluderer et nytt Modern Warfare-innslag, som skal slippes i år. Deretter kommer det neste Call of Duty-spillet fra Treyarch, samt en oppfølger eller ny variant av Call of Duty: Warzone.

Hva som skjer når avtalen utløper er imidlertid uvisst. Xbox-sjef Phil Spencer har sagt at han ikke har som hensikt å trekke spillere bort fra PlayStation, men han er heller ikke redd for konsolleksklusivitet.

Da Microsoft kjøpte Bethesda i 2020, oppfylte selskapet eksisterende avtaler om å blant annet gi ut Deathloop først på PlayStation. Deretter endret selskapet riktignok kurs, og fremtidige spill som Starfield og The Elder Scrolls VI kommer kun til Xbox og PC.

LES OGSÅ: Neste sesong med Call of Duty: Warzone og Vanguard utsettes »

Siste fra forsiden