Bono kjøper Eidos

Eidos kan være reddet fra konkurs; Elevation Partners (hvor U2-artisten Bono er en frontfigur) har lagt inn et bud for selskapet.

I den siste tiden har det vært en mengde rykter rundt den britiske utgiveren Eidos, som har hatt store problemer med økonomien og har vært på desperat jakt etter en kjøper. For noen uker siden hevdet troverdige kilder at News Corp var i ferd med å kjøpe selskapet, og i går brast nyheten om at utgiveren SCi ønsket å gjøre det samme.

I dag er det imidlertid bekreftet at det amerikanske investorfirmaet Elevation Partners har lagt inn et bud på den skadeskutte utgiveren. De ønsker å betale 71 millioner britiske pund for aksjene i selskapet, og styret i Eidos har enstemmig gått inn for å anbefale tilbudet til aksjonærene.

Elevation Partners er et privat investorfirma som blant annet ledes av U2-artisten Bono, den tidligere EA-sjefen John Riccitiello og Silicon Valley-investoren Roger McNamee. Ingen av de to selskapene ser ut til å ønske å kommentere handelen ytterligere på det nåværende tidspunktet.

Siste fra forsiden