Borderlands 2 er offisielt

Det postapokalyptiske spillet vises frem på Gamescom om to uker.

Borderlands er spillversjonen av den stygge andungen fra HC Andersen eventyr. Det som først så ut til å være et ganske typisk, realistisk skytespill med samarbeidsfokus endte opp som en tegneserieaktig kritikersuksess.

Det i utgangspunktet anonyme actionrollespillet solgte over 4 millioner eksemplarer, et tall som nok overrasket de fleste.

Les også: Vår anmeldelse av Borderlands

Det første Borderlands.

Derfor overrasket det ingen da en pressemelding dumpet ned i epostkassen vår i dag, og bekreftet de siste dagenes rykter om et Borderlands 2. Oppfølgeren til det populære spillet fra 2009 kommer i løpet av 2012, til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Spillet utvikles fortsatt av Gearbox Software, som nettopp gjorde seg ferdig med Duke Nukem Forever, og handlingen er fortsatt satt til ørkenplaneten Pandora. Det skal derimot være flust av nye figurer, ferdigheter, omgivelser, fiender, våpen og duppedingser.

Spillbladet Game Informer har fått en eksklusiv titt på storspillet, og det forventes at mer informasjon kommer i løpet av de nærmeste dagene. Om det ikke gjør det så blir det likevel ikke lenge å vente.

2K Games melder at de akter å vise frem spillet for utvalg presse på årets Gamescom-messe, som avholdes i Köln mellom 17. og 21. august. Rykter skal også ha det til at vi har en avtale om å få se på det etterlengtede spillet, så følg med på Gamer.no fremover.

Siste fra forsiden