Borderlands 2 får dato

Den etterlengtede oppfølgeren kommer til høsten.

2K Games og Gearbox Software har kunngjort at Borderlands 2 skal lanseres 21. september i Europa. Amerikanerne får spillet noen dager tidligere, nemlig 18. september. Borderlands 2 kommer til PC, PS3 og Xbox 360, og alle versjonene skal lanseres samtidig.

Som sin forgjenger er Borderlands 2 et førstepersons actionspill med rollespillelementer. Handlingen foregår på Pandora, en Mad Max-aktig verden full av konflikt. Denne gangen er målet å ta ut den søkkrike banditten Handsome Jack og hans korrupte selskap, Hyperion Corporation.

Ny tur til Pandora.

Du kan spille gjennom kampanjen alene eller i samarbeid med opp til tre venner. Så lenge du har åpnet for det kan vennene dine når som helst hoppe inn i spillet ditt for å gi deg en hjelpende hånd.

– Borderlands 2 har vært et nærmest lidenskapelig prosjekt for oss. Resultatet er en oppfølger som forbedrer alle de vellykkede aspektene av Borderlands, samtidig som det leverer en helt ny opplevelse, skryter Gearbox-sjef Randy Pitchford i en pressemelding.

Vi tok en titt på Borderlands 2 i august i fjor, og på det tidspunktet virket spillet lovende:

– Det mye å glede seg til ved Borderlands 2. Det virker som om Gearbox har vært tro mot oppskriften sin, samtidig som de nå har et større budsjett og masse tilbakemeldinger fra fansen av det første spillet. Borderlands ble etter hvert en braksuksess, og jeg tror noe må gå veldig galt for at ikke Borderlands 2 også skal finne veien inn i spillhyllene til millioner av spillere verden over, skrev Marius Kjørmo i sniktitten.

Siste fra forsiden