Borderlands 3

Borderlands 3-sjefen bekrefter: – Ingen spilling på tvers av plattformer ved lansering

Gearbox håper riktignok å få det på plass så snart som mulig.

2K Games

Borderlands 3 vil ikke tilby spilling på tvers av plattformer ved lansering. Det bekreftet spillsjef Randy Pitchford denne uken via Twitter.

Borderlands 3 lanseres i september, uten støtte for kryssplattformspilling.
2K

Siden kunngjøringen av spillet tidligere i år har det vært mye spekulasjon rundt mulighetene for kryssplattformfunksjonalitet. Pitchford selv sa i april at konseptet er veldig viktig for Gearbox, og hevdet en av grunnene bak studioets eksklusivitetsavtale med Epic Games-butikken var Epics ekspertise innen feltet.

Partene vil imidlertid ikke få på plass en løsning før slippdatoen – 13. september – men sjefen forsikrer om at kryssplattformspilling fortsatt er viktig for Gearbox.

– Vi jobber fortsatt med våre partnere for å få til kryssplattform-støtte for Borderlands 3 så snart som mulig etter lansering. [...] Planen er å tilby funksjonaliteten på så mange plattformer som mulig, forklarte Pitchford i en serie med Twitter-meldinger.

Utfordrende prosess

Samarbeidspartnerne han sikter til er tilsynelatende Xbox, PlayStation, Epic og Google, men som vi har sett tidligere er det ikke alltid så lett å få med seg alle. Sony har lenge vært nølende til å bli med på kryssplattformleken, men har blitt mer medgjørlige i det siste. Google er det enda vanskelig å si noe om, men vi vet blant annet at Stadia-versjonen av Destiny 2 ikke vil være kompatibel med den eksisterende PC-versjonen.

Borderlands kommer til PC via Epic Games-butikken, PlayStation 4, Xbox One og Google Stadia. Spillet blir først tilgjengelig på Steam i april 2020, seks måneder etter den opprinnelige lanseringen.

Vi har prøvd Borderlands 3.
Les vår sniktitt på den helsprø oppfølgeren her »

Siste fra forsiden