Boundary

Boundary byr på taktiske skuddvekslinger i vektløs tilstand

Romskyteren begynner betatesting i sommer.

Skytespillet Boundary har allerede vært gjennom et par testrunder, og snart er det klart for mer. Under Guerrilla Collective lørdag kveld kunngjorde utvikler Studio Surgical Scalpels nemlig at spillet skal ut i beta i sommer.

Det blir visst ganske kaotisk ute i verdensrommet.
Skystone Games Inc.

En ny trailer for spillet – som du kan se over – viste nye klipp fra den hektiske opplevelsen. Her er man ute i verdensrommet, der astronauter svever rundt en romstasjon og plaffer løs på hverandre.

Som utvikleren forklarer minner kampene mye om «dogfighting», der man rett som det er kan bli skutt på fra alle mulige retninger og vinkler. For å navigere i vektløs tilstand er spillere utstyrt med en såkalt EMU-drakt, samt en entrehake som lar deg slenge figuren din hurtig fra sted til sted.

Variasjon kommer i form av ulike kart, som for eksempel ødelagte romstasjoner eller solcellefarmer. Boundary inkluderer også et taktisk element, med ulike klasser som stiller med unike våpen og egenskaper – som for eksempel sniper eller support.

Etter planen skal Boundary lanseres på PC senere i år, men før den tid blir det altså betatesting. Spillere som ønsker å delta kan registrere seg på spillets nettsider.

Les alle spillnyhetene fra årets E3-erstatninger »

Siste fra forsiden