Bransjeveteraner med nytt spillstudio

Mystisk sportstittel under utvikling

Tidligere EA-ansatte har grunnlagt nytt studio og jobber med et prosjekt for Activision Blizzard.

Da Chicago-studioet til Electronic Arts ble lagt ned bestemte flere av utvikleren seg for å holde sammen og starte på nytt med et ferskt studio. De grunnla det i stillhet tidlig i år, og har nå annonsert seg selv som Robomodo og hintet om sitt første prosjekt.

Robomodo har mang Fight Night-veteraner.

Ifølge utviklerens ferske nettside er det spillgiganten Activision Blizzard som har gitt dem deres først jobb. Nøyaktig hva prosjektet dreier seg om er uvisst, men det skal være en ekstremsporttittel fra en profilert serie.

Under et intervju med Gamasutra forteller spillets regissør Josh Tsui at det daværende Activision var raske med å tilby dem jobben:

– Da de fikk se teamet og hva vi er i stand til gav de oss flere forskjellig prosjekter de ville at vi skulle jobbe med. De sa: Her har dere tre-fire prosjekter, hvilket av dem vil dere ha?

En stor del av Robomodo består ifølge Tsui av folk som jobbet med Fight Night: Round 3, og flere har også erfaring fra slåssespillserien Mortal Kombat. Det er likevel ikke gitt at deres ekstremsportspill handler om boksing eller annen slåssing:

– Jeg er klar over vår historie. Grunnlaget vårt er slåssespill, men det er lang i fra alt vi driver med. Selv når vi fortsatt jobbet hos EA Chicago prøvde vi oss på andre ting. Vi jobber ikke bare med slåssing.

Robomodo skal begynne arbeidet i løpet av uken, så hva enn de jobber med er fortsatt langt unna.

Siste fra forsiden