Breaking Bad - Grand Theft Auto

Breaking Bad-skaperen ville lage et Grand Theft Auto-lignende spill basert på serien

Sony Pictures

Den prisbelønte og svært populære TV-serien Breaking Bad kunne ha fått en Grand Theft Auto-lignende spilladapsjon – i hvert fall om serieskaper Vince Gilligan hadde fått ønsket sitt oppfylt.

Grand Theft Auto V.
Rockstar Games/Take Two

Det var under en episode av podcasten Inside The Gilliverse at produsenten tok opp spillmatisering av Breaking Bad. Ifølge Gilligan gjorde teamet flere forsøk på å få til et spill, men foruten et mobilspill fra 2019 ble det aldri noe av planene.

Kanskje mest nevneverdig var Gilligans ønske om å lage et Breaking Bad-spill inspirert av Grand Theft Auto.

– Jeg spiller ikke så mye spill, men alle vet jo om Grand Theft Auto. Jeg husker jeg sa til gutta som opprinnelig godkjente Breaking Bad: «Hvem er det som eier Grand Theft Auto? Kan vi ikke lage en modifikasjon, eller kan det være et Breaking Bad-spill?».

Serieskaperen tror fortsatt Breaking Bad hadde passet perfekt som en Grand Theft Auto-lignende opplevelse, men sannsynligheten for at det skjer virker liten. Etter å ha prøvd å få til noe i flere år vet han hvor dyrt og tidkrevende det er å lage spill, og teamet ønsker i hvert fall ikke å sette Breaking Bad-navnet på et dårlig produkt.

– Du kan ikke bare gjøre som E.T.-spillet for Atari. Det må være knallbra og gjennomført, og vi har ikke nok ressurser til det. Så jeg ville ikke holdt pusten hvis du venter på et Breaking Bad-spill, avsluttet Gilligan.

LES OGSÅ: Sony lager film og TV av Horizon Zero Dawn, God of War og Gran Turismo »

Siste fra forsiden