Breath of the Wild-Link dukket plutselig opp i Mario Kart 8 Deluxe

Den overraskende oppdateringen er ute nå, og den er fullstendig gratis.

I en litt overraskende vending slapp Nintendo plutselig en oppdatering til Mario Kart 8 Deluxe fredag, og i den dukket ingen ringere enn en splitter ny utgave av Link opp.

Tidligere har man bare kunnet kjøre som den vanlige utgaven av Nintendos grønnkledde maskot, men nå får man altså ikle seg det turkisfargede kostymet han benyttet seg av i The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Med på slep får man i tillegg motorsykkelen fra det selvsamme spillet, også kjent som Master Cycle Zero. Dette er en litt mer rustikk utgave av sykkelen han allerede har i bilspillet – den nye utgaven består for det meste av deler fra Breath of the Wilds Guardian-fiender. Du vet, de enorme vandrende blekksprutene som skyter laserstråler hele tiden.

Han har til og med fått med seg sverdet sitt!
Espen Jansen/Gamer.no

Vroom, Vroom

Master Cycle Zero inkluderer da selvfølgelig karosseriet og hjulene, men også glideren Link benytter seg av i det nyeste Zelda-spillet.

Motorsykkelen dukket først opp i Breath of the Wilds andre utvidelsespakke, The Champion's Ballad, så du er tilgitt hvis du ikke husker den fra spillets originale utgave.

Det er nå godt over et år siden Mario Kart 8 Deluxe ble lansert, men spillet er fortsatt god underholdning for alle nysgjerrige. Jonas Magerøy kalte det «det beste Mario Kart-spillet på 14 år» og hadde følgende å si i sin anmeldelse:

– Med «reparert» Battle-modus og alt innholdet fra Wii U-versjonen er det ingen tvil: Dette er det Mario Kart-spillet med mest gjenspillbarhet, best styring, fetest musikk og størst utvalg i godt varierte baner og Grand Prix-turneringer.

Det er flere bilspill det er verdt å følge med på i disse dager:
Les vår sniktitt på Forza Horizon 4 »

Siste fra forsiden