Mario Kart 8 Deluxe setter nye salgsrekorder for serien

Nesten halvparten av Switch-eierne i USA plukket opp spillet på lanseringsdagen.

Nintendo

Mario Kart 8 Deluxe landet på Nintendo Switch den 28. april, og har fått en ganske vellykket start på livet. I en pressemelding forteller Nintendo at 459 000 kopier ble solgt i USA på lanseringsdagen, som vil si at 45 prosent av alle Switch-eiere i regionen kjøpte spillet.

Mario Kart 8 Deluxe utkonkurrerer tidligere spill i serien.
Nintendo

Salgstallet er også det høyeste for et Mario Kart-spill på lanseringsdagen, og overgår dermed Mario Kart Wii fra 2008. Den tidligere rekordholderen solgte snaue 434 000 eksemplarer på dag én, og er per dags dato det mest solgte Mario Kart-spillet gjennom tidene.

Oppussede kappløp

Som navnet tilsier er Mario Kart 8 Deluxe en oppgradert utgave av Wii U-spillet Mario Kart 8 fra 2014. Nyversjonen byr på alt av innhold fra originalen, inkludert det som kom av nedlastbart ekstrainnhold.

I tillegg får spillere leke seg med nye figurer og baner, og lage ugang for motspillere med et par nye gjenstander. Spillet skilter også med en overhalt «Battle Mode», der man kan banke løs på hverandre i fem forskjellige moduser: Balloon Battle, Renegade Roundup, Bob-omb Blast, Coin Runners og Shine Thief.

Gamer.no fikk ikke tilgang på Mario Kart 8 Deluxe i forkant av spillets lansering. Vi kan derfor ikke tilby en anmeldelse enda, men vil publisere en så snart vår anmelder har gjort opp sine tanker om spillet.

Nintendo Switch har også gjort det bra så langt.
Tallene fra den første måneden er her, og de lover bra for Nintendo »

Siste fra forsiden