Britene inntar Kickstarter

Med flere svært spennende prosjekter.

Det har alltid vært mulig for utviklere basert utenfor USA å opprette Kickstarter-kampanjer, men ikke uten omfattende representasjon i Statene. Nå har Kickstarter gjort det lettere, i alle fall for britiske utviklere, å delta i folkefinansieringsmoroa.

Tjenesten ble åpnet for britiske prosjekter 10. oktober, men det var ikke før i går, 31. oktober, at de fikk gå på lufta. Prosessen er den samme som før, men britene vil ha betalt i pund, ikke dollar – noe å huske på før du trykker «pledge now»-knappen.

Maia.

Britene har ført med seg flere spennende prosjekter til Kickstarter. Maia er et av spillene som har fått mest oppmerksomhet, og er et lekkert strategispill i stil med Bullfrogs mange klassikere på nittitallet. Her må du bygge og drifte en egen rombase, i en fremtid inspirert av hvordan syttitallets science fiction-filmer så for seg at den skulle være.

The Ship: Full Steam Ahead er en oppfølger til flerspillerspillet The Ship, som igjen var basert på en svært populær modifikasjon. Dette er et flerspillerspill der målet er å drepe en spesifikk annen spiller, samtidig som en ukjent spiller er på jakt etter deg. Her gjelder det å være supermistenksom, samtidig som du alltid oppfører deg på minst mulig mistenkelig måte selv.

Sui Generis.

Sui Generis er et rollespill med flere interessante elementer, som en avansert fysikkmotor som styrer alt fra kampsystemet til hvordan ting i verden oppfører seg. Teknologien bak spillet virker imponerende, og rollespillveteraner kan se frem til en utfordrende opplevelse der hver kamp skal være en stor utfordring og døden får store konsekvenser.

Det siste britiske Kickstarter-prosjektet vi trekker frem er Kung Fu Superstar: Become the Ultimate Martial Arts Stuntman, et spill som ved hjelp av bevegelseskontroller skal lære deg å sparke bakende på kinesisk vis.

Les også: Star Citizen når Kickstarter-mål
Les også: Vil du bli helt eller tjuvradd?

Siste fra forsiden