Brutalt åpen verden-spill i Mad Max-universet

Just Cause-utviklerne står bak.

Vi har lenge hørt rykter om at den svenske utvikleren av de halsbrekkende åpen verden-spillene i Just Cause-serien har fått i oppdrag å lage et Mad Max-spill, og nå har utgiver Warner Bros. bekreftet ryktene ved å annonsere Mad Max for PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 og Windows-baserte PC-er.

Spillet skal lanseres i løpet av 2014, og vil by på en dynamisk, åpen verden der spillerne må kjempe for å overleve i Mad Max-universets postapokalyptiske ødemark. Vi loves brutal kamp både til fots og i ulike kjøretøyer, og underveis i spillet må du samle sammen det du trenger for å bygge det ultimate kampkjøretøyet.

En mann og bilen hans.

– Mad Max plasserer spillerne i førersetet for skreddersydde kjøretøyer, og lar dem kjempe i den actionfylte, åpne verdenen The Wasteland. Vi er veldig glade for å kunne jobbe med Avalanche Studios for å skape en nestegenerasjons spillopplevelse med robust kamp til fots kombinert med dynamisk kjøretøybasert kamp, sier Warner-toppen Samantha Ryan i en pressemelding.

Utgiverne selv peker på at de har over et tiår med erfaring i åpen verden-sjangeren, og mener at Mad Max-universet fungerer godt med den friheten de er kjent for å tilby spillerne sine.

Mer informasjon om Mad Max finner du på det offisielle nettstedet. Du finner den første traileren under artikkelen.

Les også: Anmeldelse av Just Cause 2

Siste fra forsiden