Bungie øser ut Destiny-detaljer i mars

Halo-studioet holder foredrag om det nye spillets designprosess.

Det har vært relativt knyst fra Bungies side siden de tok sats og hoppet fra Microsoft til Activision i 2007. Noe info om hva det velrennomerte studioet pludrer med piplet på merkelig vis ut i et rettsdokument som ble frigjort i fjor, i forbindelse med det bitre rettsoppgjøret mellom Activision og Infinity Ward. Videre lekket det ut detaljer like før jul, på en småmistenkelig måte. Ellers har Halo-studioet holdt kortene tett til brystet.

Dette er i ferd med å endre seg. Ifølge det offisielle programmet for årets Game Developers Conference i San Fransisco – som går av stabelen mot slutten av mars – skal Bungie-ansatte Joe Staten og Christopher Barrett snakke ut om det å bygge et helt nytt univers fra bunn av.

Lekket konseptkunst fra Destiny (Bilde IGN.com)

– Deltakere vil få innsikt i Bungies utprøvde designprosess, og få et glimt av den nye verdenen som har blitt bygd – et sted Bungie kommer til å benytte seg av i de neste ti årene med eventyr, forteller beskrivelsen.

Det spekuleres nå i om utvikleren kommer til å øse ut med detaljer om spillet i forkant av San Fransisco-konferansen, etter som det vil være litt underlig å snakke om verdensbyggingen uten å gå inn på detaljer som enda ikke er kjent.

Gamer.no kommer selvfølgelig til å være til stede under messen når den sparkes igang 25. mars, og vi skal gjøre vårt ytterste for å få mer info om hva det kommende spillet har å by på.

Lekkasjer i fleng

Bungies kommende spill går under kodenavnet Project Destiny. Ut ifra den lekkede informasjonen kan vi pusle sammen at det er snakk om nok et førstepersons skytespill, i samme stil som den nå legendariske Halo-serien.

Ifølge dokumenter som lekket ut like før jul handler Project Destiny om et utenomjordisk mystisk romskip som beskytter Jorden fra eksterne trusler, uten at noen vet helt hvorfor. Videre forteller dokumentet at spillet skal være tilgjengelig og gøy, og at det bygger på sosiale aspekter.

Etter alt å dømme kommer Destiny til Xbox 360 og PlayStation 3, enten i løpet av året eller neste år.

Les også: Stor lekkasje om Bungie-spillet Destiny Les også: Bungie må oppgi alle påskeeggene

Siste fra forsiden