Bygg en historie gjennom tegneserierutene

Framed 2 bygger videre på puslespillene fra forgjengeren.

MELBOURNE (Gamer.no): Mobilspillet Framed fikk mye oppmerksomhet etter lanseringen i 2014, og Metal Gear-skaper Hideo Kojima var blant de som roste spillets gåter, visuelle stil og lydbilde.

I Framed 2 må du sortere tegneserieruter for å fortelle spillets historie.
Loveshack

Nå er utvikler Loveshack i gang med en oppfølger til puslespillet, og på årets PAX Australia-messe fikk Gamer.no en liten smakebit på Framed 2.

Bygger videre på forgjengeren

Som med forgjengeren er målet i Framed 2 å sette sammen tegneserieruter i riktig rekkefølge for å hjelpe hovedfiguren, som beveger seg automatisk gjennom spillet.

Historien består av en rekke scener, som igjen er bygget opp av to eller flere ruter som må sorteres, roteres, rokkeres og repeteres helt til man finner den riktige kombinasjonen.

I den korte demoen vi fikk se på PAX Australia viste Loveshack frem hvordan Framed 2 bygger videre på konseptene og gåtene fra det første spillet. Her er det blant annet et større fokus på gjenbruk av rutene, som lar spillfiguren løpe gjennom samme sted flere ganger i løpet av én scene.

Kom deg fra første til siste rute uten å bli stoppet.
Loveshack

Mens Framed kunne fullføres på en lite time forteller studiosjef Adrian Moore at oppfølgeren vil ta tre ganger så lang tid å spille gjennom. Dette gir utvikleren mer tid til å leke seg med spillets forskjellige mekanikker i spillet, men skaper også helt ferske utfordringer.

Ifølge Moore vil Framed 2 introdusere diverse nye pusleelementer, men det gjenstår å se hvorvidt dette – kombinert med magien fra det første spillet – vil holde spillere engasjert i de fulle tre timene.

Framed 2 kommer til iOS og Android, og skal lanseres i begynnelsen av 2017.

Ser du etter noen gode mobilspill?
Da kan vi anbefale disse ti »

Siste fra forsiden