Bygg og bomb i Guncraft

Nytt skytespill kombinerer Minecraft og Team Fortress.

Guncraft er akkurat det navnet hinter om: Et flerspillerbasert skytespill med Minecraft-aktige elementer. Handlingen foregår i ødeleggbare, spillerskapte arenaer bygd opp av blokker, og spillerne skyter løs på hverandre ved hjelp av egenproduserte våpen. Som om ikke det var nok får vi en rekke ulike kjøretøyer.

Spillet har en rekke ulike moduser for opp til 16 spillere. Blant annet får vi en der lava langsomt men sikkert fyller slagmarken, og en der spillerne deles opp i lag og må konkurrere om å bygge en katapult før fienden, og så bombe fienden i fillebiter. En samarbeidsmodus der spillerne må bekjempe datastyrte droner inkluderes også.

Etter en vellykket kampanje på Greenlight lanseres Guncraft på Steam førstkommende fredag, den 9. august. Det er også tilgjengelig fra utviklernes nettsted, og så lenge du kjøper og registrerer spillet før lansering får du tilgang på en Steam-nøkkel..

Steam-versjonen byr på alt det man forventer fra et Steam-spill, inkludert «achievements» og samlekort. Spillet vil også oppdateres, blant annet med en helt ny racing-modus.

Under artikkelen kan du se en video der brukerne bygger sin egen versjon av Pirate Bay, før de bomber den sønder og sammen.

Les også: Minecraft møter DayZ i 7 Days to Die

Moro både for de som liker å skape og de som liker å ødelegge.

Siste fra forsiden