Call of Duty: Black Ops II har lekket

Nettet flommer over av videoer fra spillet.

Ifølge Eurogamer har Xbox 360-utgaven av Call of Duty: Black Ops II nå lekket ut på diverse piratnettsteder. Er du var for all slags spoilere bør du nok passe ekstra på i den kommende uken frem mot lansering, ettersom nettet nå flyter over av videoer av blant annet den nye zombiemodusen. Activision gjør nå sitt beste for å ta ned videoene så raskt som mulig, men som kjent er det umulig å tette hullene når noe først har lekket.

Treyarchs designsjef, David Vonderhaar, oppfordrer ivrige spillere til å vente litt på godsakene via Twitter.

– Jeg er kjempeglad for at folk gleder seg til spillet. Ordentlige videostrømmer dukker opp senere denne uken og tidlig neste uke. Se etter de her, oppfordrer han.

Samtidig slenger han ut et lite stikk til de som prøver å være først ute på nettet.

– Dersom du tenker å strømme fra spillet nå, noe jeg ikke anbefaler på noen som helst måte, bør du i det minste vært god i det.

Ingen revolusjon

Bare én uke igjen nå. Hold deg i skinnet!

Da vi så på flerspillerdelen under Gamescom i august følte Magnus at delen virket mer som en evolusjon enn en revolusjon:

«Gjennom hele seansen krøp det en umiskjennelig Call of Duty-følelse opp og ned ryggmargen, og en stor prosentandel av forventningene vi hadde ble innfridd, uten at det nødvendigvis er noe ensidig positivt.»

Call of Duty: Black Ops II slippes til Xbox 360, PlayStation 3 og PC 13. november, mens spillet dumper ned på Wii U når konsollen lanseres 30. november.

Les også: Sniktitt: Call of Duty: Black Ops II Les også: Black Ops II blir for avansert for Windows XP

Siste fra forsiden