Capcom gir ut enda en Resident Evil-samlepakke

Resident Evil Origins Collection gir deg begynnelsen på zombie-marerittet.

Capcom

Capcom fortsetter å pusse opp og relansere sine gamle spill med den nylig annonserte Resident Evil Origins Collection. Det melder Eurogamer. Dette kommer på tampen av at Resident Evil 2 skal pusses opp og at det første spillet i zombie-slakt-serien ble relansert i høyoppløselig drakt tidligere i år.

Samlepakken skal lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One 22. januar, 2016. Den inneholder to spill som tar for seg begynnelsen på historien om T-viruset, Spencer Mansion og Umbrella Corporation.

Skjermbilde fra Resident Evil Zero på Gamecube.

I tillegg til det allerede oppussede Resident Evil HD Remaster får du også Resident Evil Zero, en «prequel» til det første spillet i serien.

Her møter vi politikvinnen Rebecca Chambers og den mistenkte drapsmannen Billy Coen. De to må samarbeide med hverandre for å unnslippe de levende døde som har spredd seg fra et nærliggende forskningsanlegg. I stedet for å være låst til én figur kan spilleren fritt bytte mellom dem for å løse ulike oppgaver.

Som seg hør og bør skal både grafikk og lyd oppgraderes når HD-ifisering står for døren. Kontrollene skal også få seg et løft, og spillere kan velge mellom kamerarelativ styring eller ikke. I tillegg blir det mulig å bytte mellom bildeformat i 4:3 og 16:9.

At det skulle komme en HD-utgave av Resident Evil Zero har vi visst en stund. Ifølge Eurogamer skal det fortsatt lanseres som et enkeltstående spill. Hvis du allerede har kjøpt Resident Evil HD Remaster trenger du altså ikke kjøpe Origins Collection for å få med deg historien i begge spill.

Det nyeste kapittelet i serien ble lansert i august.
Vår anmelder mente det var et skritt i riktig retning »

Siste fra forsiden