Capcom lover mer Dragon's Dogma

Utgiveren ønsker å gjøre rollespillet til en av sine kjerneserier.

I følge Eurogamer har Capcom en plan om å bygge ut Dragon’s Dogma med flere spill fremover. Den japanske spillgiganten har forhåpninger om å kunne bygge opp merkevaren til en stor serie, og hevder dette har vært målet hele tiden.

– Dette spillet ble skapt med et mål om å skape nok en lukrativ spillserie for Capcom, slik som med Monster Hunter og Sengoku Basara. For å øke verdien som ligger i merkevarene vil Capcom fortsette å benytte seg av ulike innfallsvinkler, inkludert videre distribusjon av nedlastbart innhold, står det i notatet.

Dette kan vi vente oss mer av.

Annonseringen kommer på bakgrunn av en god salgsperiode for Dragon’s Dogma. Capcom kunne stolt fortelle at de nå har sendt ut over 1 million eksemplarer til forhandlere, noe som er imponerende for et spill som verken har en stor lisens eller en kjent serie i ryggen.

Samtidig forteller utgiveren at denne strategien vil fortsette med kommende titler.

– Capcom planlegger å gi ut flere titler i sine kjerneserier, men vil også introdusere mange nye titler i tiden som kommer.

Dragon’s Dogma har også fått stort sett positive anmeldelser siden lanseringen. Vår egen Øystein Furevik var så fornøyd med spillet at han klinket til med karakteren 9/10, og hevdet at spillet «grip om deg og dreg deg inn i verda si på ein måte som får deg til å gløyme alt anna.»

Les også: Anmeldelse: Dragon's Dogma Les også: Capcom tar til seg kritikk

Siste fra forsiden