Card Hunter får lanseringsdato

Samlekortspill utviklet i samarbeid med skaperen av Magic: The Gathering.

Card Hunter er et samlekort/rollespill under utvikling hos en gruppe bransjeveteraner, blant annet med fortid hos BioShock-skaper Irrational Games. De har også fått med seg Magic: The Gathering-skaperen Richard Garfield som konsulent. Spillet har allerede fått mye positiv oppmerksomhet på nettet.

Man spiller Card Hunter rett i nettleseren, og det benytter seg av en «free to play»-modell der spillet er gratis, men man kan kjøpe seg til ekstra kort og annet innhold for ekte penger. Heldigvis kan man også låse opp dette innholdet gjennom å spille, så det skal ikke være nødvendig å betale for å ha det moro.

Du kan spille alene eller sammen med andre, og spillet fungerer litt som et tradisjonelt penn-og-papir-rollespill med samlekortelementer. Det gjenspeiles også i den visuelle stilen.

Autentisk grafikkstil.

Lanseres 12. september

Nå har utviklerne annonsert at spillet forlater beta-status den 12. september. Fra da av vil alle som vil kunne lage profiler og spille spillet. Databasene i spillet vil startes på nytt ved lansering, men om du har brukt penger på spillinnhold under den lukkede betatesten får alt tilbake i form av «pizzaskiver». Dette er spillets myntenhet, og du kan dermed kjøpe ting på nytt i fullversjonen.

I forbindelse med lanseringen har utviklerne annonsert en «basic edition». Dette er en pakke man kan kjøpe, som gir tilgang på alt enspillerinnholdet og mye ekstra innhold man ellers ville kjøpt separat.

Les også: Fem gode indie-spill, inkludert samlekortspillet Spectromancer
Les også: Anmeldelse av Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2012

Siste fra forsiden